Първа копка на Сграда 7 от елегантния жилищен комплекс „ИГЛИКА“

Най-популярният сред инвеститорите и купувачите на недвижими имоти в София квартал, „Кръстова вада“ е приютил един от най-елегантните жилищни комплекси в столицата – “ИГЛИКА”. Панорамните гледки към Витоша планина, чистият въздух и едновременно с това – близостта до града, привличат интереса на инвеститорите и апартаментите в комплекса се продават още „на зелено“. Мащабният проект на „Маринов ИВ Инвест – 29“, който досега се състоеше от 6 пететажни сгради, ще увеличи обема си с още една, този път 6-етажна.

В присъствието на инвеститори, клиенти и представител на Българската православна църква, на 23.08.2019г. беше направена първа копка на Сграда 7. Архитектурното й оформление ще бъде идентично с цялостната визия на комплекс „ИГЛИКА“, ще има луксозно изпълнени просторни общи части, озеленен и осветен вътрешен двор, места за отдих и почивка.
 

Цветомир Маринов – собственик и управител на „Маринов ИВ Инвест – 29“ ЕООД: „Когато проектирахме комплекса, искахме да създадем за хората удобно място за живеене, което да е тихо и спокойно, и да има гледка към Витоша. В същото време, в близост се намира един от моловете на София, хранителен хипермаркет, Южният парк, метростанция „Витоша“ и други транспортни връзки, които улесняват придвижването до всички точки на града. В строителството използвахме висококачествени материали: 6-камерна дограма – 4 сезона с аргон на „Кьомерлин“, асансьор „ОРОНА“, гаражните врати са „Хьорман“, а външните – „СОЛИД“.  Постарахме се и да направим функционално разпределение на пространството в апартаментите, като към всеки обект има паркомясто“.

Изолацията на Сграда 7 ще бъде по последна технология ЕПС, която осигурява до 40% енергоспестяване на година и предотвратява рушенето на фасадата. Вътре ще бъде поставена звукоизолационна мембрана със замазка, която не позволява да се предават вибрациите от ходене, както по пода така и по стените – гаранция за спокойно ежедневие и липса на шум от съседните апартаменти. За повече информация можете да посетите офиса на инвеститора “МАРИНОВ ИВ ИНВЕСТ 29” на ул. „Ивайло Петров“ 1 в София или да се свържете с екипа на телефон +359 888 567 783 или  +359 886 200 300.