Полезна информация

Услуги

 

Ние предлагаме  интериорни проектантски услуги. На Ваше разположение са както стандартни готови пакети за обзавеждане, така и възможност за изработване на индивидуален проект според Вашите желания. Обърнете се към представител на нашата компания, който може да Ви предложи варианти за обзавеждане.Снимките са от вече от  обзаведен и продаден от нас апарамент. Възползваме се от големи отстъпки в компании като “ДОМКО” и други.

Ръководство на купувача

Имате интерес за покупка от нас? Но не сте от София и не познавате града?
Пред Вас стои въпросът избор на имот в София и не знаете с какво да започнете?! В интернет пространството има твърде много информация и не успявате да прочетете всичко? Имате много въпроси и не знаете как да напрвите правилния избор? Разглеждате предложения, придържате се към съвети на близки и приятели, но все не се решавате да купите?
Тогава най- доброто решение е да се обърнете към специалист! Свържете се с наш консултант и ще получите адекватни предложения и съвети, съобразени с Вашите критерии за един разумен и рационален избор на жилище.
Как да подходим към избора на мечтания дом и кои са основните характеристики, към които да насочим вниманието си?
Местоположение, инфраструктура, учреждения, строителните характеристики, изложение, етаж, и други са едни от основните критерии когато търсим жилище.
Изборът на имот е индивидуално решение и всеки има различни по приоритет критерии. Затова нашите професионални сътрудници ще Ви изслушат и ще Ви помогнат да определите идеалния дом според Вашите лични разбирания за уют и комфорт на живот!

Капаро

Вие вече сте избрали жилище и следва да пристъпите към втората крачка- да напарвите капаро. То е Вашата сигурност, че за определен период от време ние няма да предлагаме избраното от Вас жилище на други клиенти. Сумата за резервацията  е 5000€ . Нашите специалисти от отдел продажби оформят специална резервационна бланка, в която описват подробно апартамнета, номера му, стойността му и др. Вашата резервация трае един месец, период в който Вие сте трябва да подпишете с нас предварителен договор по покупко-продажба и да направите първата вноска по условията на договора.

Сключване на предварителен договор

След като сте направили резервация с Вас ще се свърже наш сътрудник от юридическия отдел за да оформите договр за покупко-продажба. Ще Ви бъдат предоставени всички необходими документи за имота, строителната компания и компанията продавач. За всички плащания ще получавате фактури, с отбелязана сума и дата.

При подписването на Предаврителния договор ще трябва да заплатите първата сума по договора, която се определя от степента на завършеност на имота, т.е. на кой етап от строителството се намира към момента на подписване на договора.

Приключване на строителните работи

След приключване на строителните работи и внасяне на последната вноска по Договора, ние започваме оформянето на документите по Вашата собственост. Таксите и данъците за нотариалното оформление са около 3% от стойността на апартамента.

Отговорности на собственика

Ние също предлагаме допълнителни услуги на своите клиенте и им помагаме да изпълнят своите ангажименти в качеството си на собственици на недвижимо имущество. Вие трябва да регистрирате имота си в Агенция по вписванията, както и като Ваша собственост да бъде регистрин в Кадастралната служба, както и да прехвърлите партидите за ток и вода на Ваше име. Обикновено за всичко това се грижим ние и услугата не е скъпа.

Данъци и такси

За календарната година всеки собственик на имот е длъжен да заплаща местни данъци и такси: данък имущество и такса смет.